Basamaklı mekanizmalar slot makinelerinde Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kumarhane, hatırlıyorum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor aynı oyun süreci.Kazanan kombinasyon diğer ile değiştirildi şans veren semboller almak ek ödül bir tur. Tanıdık basari bet casino ver oyuncu yalnızca bir şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O başlar döndürme ve bekler benzer görüntüler aktif hatlar. Video slotları basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, yaratma ziyaretçi fırsat yardımcı ücretsiz kazançlar için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak döndürme inşa edilir kazanan kombinasyon.
  • Simgeler bir kazanan dizisinden kaybolma (ya patlayabilir) ve boş alanlar bırakmak.
  • bunlarda boş yerler sıraya çıkma veya (düşme) yeni işaretler.
  • Ziyaretçi kazançları alır eğer böyle resimler ek olarak form kazanan bir kombinasyon birbirinizle veya oyun alanı üzerindeki diğer piktogramlar ile.

Bu mekanizma kazanan kombinasyonlar durmayacak tekrarlanır ödeme hatlarında inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm özellikler işlev aynı şekilde. İlk ve modernize edilmiş bu türden oyun tanındı Gonzo’s Quest, üretildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Popülerlik nedenleri kademeli emülatörler Basaribet

Oyuncular artık gerekmeyecek banal döndür makaralar ve görünmesi için bekleyin karlı zincir mevcut ödeme hatlarından biri.maksimum dinamik süreç ve olağanüstü 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanizmalar emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi bu parametreleri karşılıyor. Gelişen zafer kommbolar ve bu yeni simgeler ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yol açacak ağır ödül.

Basamaklı makaralar bir şans sağlayın kazan birden fazla ödül. yaratırken ücretli kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödemeler sağlayabilir çok büyük miktar. Bireysel şirketler kullanın yardımcı çarpanlar bu maksimum arttı ödül.

Finansal getiri ve dağılım düzeyi üzerindeki etki

Çığ kural olarak etkilemez RTP video slotları. Mümkün bul simülatörler ile ağırlıklı getiri göstergesi (daha büyük 97 %) veya oldukça büyük değil (daha az %94). İlişki yok düşme semboller ve miktar teorik getiri beklenmiyor.

Bu arada, kademeli makaralar artırma büyük bir ödül alma olasılığı. Algoritma video slotu Başarı bet bunu süreçte telafi eder ana tur. Sonuç olarak slotlar ile dalga sistemi genellikle var artan uçuculuk. Çünkü makaralar yeteneğine sahip olduğundan etkinleştir iki kez (veya daha fazla) aynı fiyat için.Bu anlamayı mümkün kılar kazanan diziler yapamayacak biçim yeterince sık. çığ çevrimiçi slotlar içindeki düzenlilik genellikle artık yok %25-30.